Privacy Notice

Privacy
 Beskyttelsen af ​​dine personlige data i forbindelse med indsamling, behandling og brug under dit besøg på vores hjemmeside er vigtig for os. Dine data vil blive beskyttet i henhold til loven. Nedenfor er oplysninger om, hvilke data der er registreret under dit besøg på vores hjemmeside og hvordan det bruges:

1 Indsamling og behandling af data
 Hver adgang til vores hjemmeside, og hver download af en fil på vores hjemmeside er logget. Lagringen tjener interne system-relaterede og statistiske formål. Registreres: Navnet på filen, dato og tidspunkt for adgang, datamængde overført, meddelelse om en vellykket download, webbrowser og anmode domæne. Derudover er de IP-adresser de anmodende computere logget. Yderligere personoplysninger kun indsamles, hvis du frivilligt som led i en undersøgelse eller registrering af disse oplysninger.

2 Anvendelse og videregivelse af personlige data
 Hvis du giver os personlige data, vi bruger det kun for at svare på dine henvendelser, indgået for at behandle aftaler med dig og teknisk forvaltning. Dine personlige oplysninger vil kun blive videregivet til tredjemand eller på anden måde, hvis formålet med kontrakten - er nødvendig for fakturering som påkrævet, eller du tidligere har aftalt - især overførsel af ordredata til leverandører. Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke med fremtidig virkning på ethvert tidspunkt. Sletning af lagrede personoplysninger, hvis du tilbagekalde dit samtykke til opbevaring, hvis deres viden til at opfylde det formål, for hvilket oplysningerne ikke længere er påkrævet, eller hvis deres opbevaring afvises af andre retlige grunde.

3 Lige
 Efter skriftlig anmodning, vil vi informere dig om de data, der er gemt om dig.

Sikkerhed Vi er forpligtet til dine personlige data ved at tage alle de tekniske og organisatoriske muligheder, så de ikke er tilgængelige for tredjemand. Når du kommunikerer via e-mail den fuldstændige datasikkerhed ikke kan garanteres, så vi anbefaler at sende fortrolige oplysninger.